Qui soc?

Tota persona és polièdrica, i en tant que anem sumant anys i experiències, també creix la inquietud per descobrir i descobrir-se.

Des d’aquesta mateixa afirmació, comparteixo algunes ratlles que poden explicar, en una mesura adequada, el meu recorregut professional, i ja us avanço que està molt en acord amb el que en podem dir l’afany de realització personal, o senzillament, la vocació.

La música, amb tot el que conté, em va arribar sobretot durant el meu pas per l’Escolania de Montserrat.

D’aquella etapa, en recordo especialment la gran vàlua, humana i pedagògica, del P. Irineu Segarra. Després d’aquest cicle, l’estudi i la pràctica musical van adoptar certa presència en la meva vida, a la vegada que s’anava despertant dins meu, un interès creixent per la pedagogia. Així va ser com finalment vaig optar per cursar la diplomatura de mestre (Educació Musical)

És a partir d’aquest moment quan començo a facilitar les primeres classes, en diferents àmbits (escoles, activitats coescolars, escoles de música, etc)

A la vegada, es desplegava un ventall prou ampli quant a experiències musicals i humanes, formant part de diferents agrupacions, algunes d’elles ben contrastades estilísticament.

Paral·lelament, creixia dins meu un desig gran per crear i compartir, i en aquest sentit vaig començar a composar les meves pròpies cançons, atent a la diversitat que abraçava d’una manera conscient, i convençut de la riquesa que em podia aportar.

Aquest mateix riu de recerca, progressivament m’apropava a l’autenticitat que avui impregna tota la meva tasca creativa.

En resum, la meva realitat professional és una alternança molt sentida entre el món educatiu i la dimensió artística.

En aquesta mateixa web, procuro descriure cada context d’actuació, amb la genuïna intenció de fer-me ben vostre.

Moltes gràcies d’avançada,

 

Raül.